ROLETNE

Roletne su integrisane zajedno sa alu ili pvc stolarijom u prozorskom otvoru. Kutija roletne je učvršćena u ram prozora, montira se pri montaži prozora.
Po izboru klijenta roletne mogu da budu izrađene od aluminijuma ili pvc-a.
Roletne mogu biti pogonjene ručno ili elektromotorom.

Zaštita od:

KOMARNICI

Komarnici su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala, postojanih i otpornih materijala i vrlo su modernog dizajna.

FIKSNI KOMARNIK se izrađuje od visoko kvalitetnog PVC mesha koji je čvrsto pričvršćen za alu ili pvc ram koji se lako montira na prozor sa spoljašnje strane prozora. Otporan na sve vremenske uslove.

ROLO KOMARNIK se izrađuje od kvalitetnog materijala, otporan je na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, koje sprječavaju oštećenje i kidanje mrežice, jednostavan za rukovanje. Izrađuje se po mjeri, nakon postavljanja prozori ili vrata mogu neometano da funkcionišu.

AMERIČKI KOMARNIK je izrađen od čvrste mreže koja je čvrsto pričvršćena na ALU ramu koji je pričvršćen šarkama i montiran na vrata, kao i magneti na štoku vrata i ramu komarnika što daje dodatnu zaštitu.