GARAŽNA VRATA

Izrađujemo i ugrađujemo kvalitetna garažna vrata vrhunskog kvalliteta i visokog stepena funkcionalnosti.

Savremeni estetski izgled će se veoma lijepo uklopiti u ambijent Vašeg objekta. Izbor boja se vrši po RAL karti. Glavne odlike garažnih vrata iz naše proizvodnje:

EKONOMIČNOST I VISOK STEPEN POUZDANOSTI
Vrata izrađujemo od prvoklasnih panela debljine 4cm, punjenih PU pjenom što odgovara debljini stiropora od 8 cm, tako da će Vaš objekat biti izuzetno toplotno izolovan. Svaki panel ima zaseban priključak na vodilice što garantuje visok stepen sigurnosti vrata bilo da su zatvorena ili otvrena. Ukoliko dođe do oštećenja jednog panela, moguć je popravak samo tog
panela, nije neophodno popravljati cijela vrata.

ATRAKTIVAN I ELEGANTAN DIZAJN
Ukoliko želite opremiti objekat MBAcom garažnim vratima, napraviće te dobar izbor. Vrata će se izuzetno estetski uklopiti jer su veoma pogodna i za savremene i klasične domove ali i za moderne poslovne prostore, jer su elegantnog i skladnog
izgleda. U vrata je moguće integrisati pravougaone ili ovalne prozore. Dostupna su u širokoj paleti boja iz RAL karte.

SIGURNA, POUZDANA I JEDNOSTAVNA UPOTREBA, VIŠE KORISNOG PROSTORA
Vrata se brzo i jednostavno ugrađuju prema postojećim dimenzijama otvora, u skladu su sa svim sigurnosnim normama koji su naloženi zakonskim normama i propisima. Kao pogon za otvaranje i zatvaranje imamo opciju na motorni i ručni pogon. U kompletu sa motorni pogonom dobijate i dva daljinska upravljača.

Vrata na motorni pogon su opremljena fotoćelijama koje u slučaju naileženja na bilo kakvu prepreku automatski mijenjaju smijer kretanja, i na taj način sprečavaju oštećenje stvari ili povrede ljudi. Krajnji prekidač garantuje maksimalnu tačnost zatvaranja. Zglobovi na vratima imaju siguran dizajn okova koji osigurava da prsti ne mogu biti uhvaćeni između panela. Svi elementi konstrukcije nisu podložni habanju.

Izuzetna korist garažnih sekcionih vrata je upravo mnogo više korisnog prostora od bilo koje druge izvedbe.